Shikoni 15 fotografi të maceve që tregojnë se ato mund të flejnë kudo. Vende dhe pozita të ndryshme, por kryesorja është se ato ndihen rehat.

Macet kanë nevojë për gjumë prej 12 deri 16 orë në ditë, dhe është e sigurt që ato janë eksperte sa i përket gjumit. Ato flejnë në vende dhe pozita të ndryshme të cilat janë të rehatshme për to por jo aq për syrin tonë. Shikoni këtë listë prej 15 fotografive se në cilat vende dhe çfarë pozita flejnë macet.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations