Shikoni disa fotografi të bukura të disa ndërtesave të braktisuara, fotografi të bëra nga fotografja Marieke Berkelaar nga Holanda.

Të gjitha këto fotografi janë të Marieke Berkelaar, një fotografe nga Holanda.

Këto foto janë shumë të bukura pasi tregojnë ndërtesat të zhytura në heshtje.Thjeshtë mendon se cila është historia e këtyre ndërtesave, cfarë ka ndodhur aty në të kaluarën? Mund të imagjinosh shumë përgjigje.

Shikoni këto fotografi dhe shpërdani me miqtë dhe familjen tuaj.

http://www.boredpanda.com/my-secrets-to-yesterday-urbex-photography/

YOUR REACTION?
Facebook Conversations