Djaloshi nuk dëshiron të ecë në këmbë, por dëshiron me makinë por babai e bind atë me një mënyrë shumë të zgjuar.

Babai dhe djaloshi vendosin të dalin jashtë, dhe babai i thotë djalit të tij të ecin në këmbë por ani nuk pranon pasi dëshiron të dalin me makinë dhe babai vendos të përdorë 'psikologjinë e kundërt' e cila i funksionon shumë mirë. Se si funksionon kjo psikologji, shikojeni videon më poshtë.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations