Se bota jonë ka njerëz të mirë tregon kjo fotografi ku shihet kamerieri nga Pakistani që ushqen njeriun e pastrehë i cili nuk mund t'i përdorë duart e tij.

Kjo fotografi të prek shumë pasi shihet se si një kamerier në Pakistan e ushqen vet një të pastrehë pasi ai nuk mund t'i përdorë duart e tij.

Kjo foto ka qarkulluar shumë në internet dhe ka prekur të gjithë.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations