Një video në internet ku shihet se si nëna rosë kërkon ndihmë nga njerëzit pasi të vegjëlit e saj kishin rënë në një gropë të mbyllur me hekur.

Një njeri pasi kishte dalë për vrap ai kishte dëgjuar një rosë duke lëshuar zëra dhe atij i ishte dukur e cuditshme.Pasi kishte shkuar te rosa kishte parë se të vegjëlit e saj kishin rënë në një gropë të mbyllur me hekur. Kështu ai thërret zjarrfikësit dhe ata për një kohë prej 10 minutave hapin gropën dhe i shpëtojnë të vegjëlit e rosës.

Shikojeni këtë video dhe shpërdajeni me miqtë dhe familjen tuaj.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations