Shikoni videon se si njeriun e ndihmon ujkun të lirohet nga gardhi pasi ai kishte ngecur në të.

Ky njeri pasi e kishte parë ujkun i cili kishte ngecur në gardh, nuk ngurroi dhe e ndihmoi atë që të lirohet nga gardhi.

Man frees wolf from fence

YOUR REACTION?
Facebook Conversations