Ky është papagalli i cili rri në grup me 3 mace të tjera dhe në fund mëson si të bëhet si ato. Shikoni këtë video se si papagalli bën si mace.

Ne e dimë që papgalli mund të përsërisë fjalët që dëgjon.Shikoni këtë video se si papagalli ka mësuar si të bëjë si mace pasi qëndron bashkë me 3 mace të tjera.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations