Edhe pse është i verbër qeni arrin ta gjejë topin duke përdorur nuhatjen dhe dëgjimin. Edhe pse në fillim topi është në ajër. Me të vërtetë i shkathët.

Kjo është shumë fantastike se si arrin ta gjejë topin edhe pse është i verbër.

okay doggo

YOUR REACTION?
Facebook Conversations