Meatball, shkurt Meaty është një pit bull i cili nuk ndalon së buzëqeshuri pasi që adoptohet. Shikoni disa nga fotografitë e tij.

Lisa Reilly ka takuar Meatball në internet, ku ka parë një foto të tij të postuar nga Fresno Bully. Meaty i ka rikujtuar Lisës qenin e saj Kitty që kishte ngodhur muaj më parë. Lisa vendosi që ta adoptojë Meaty dhe ai t'i bashkohet qenve të tjerë dhe Meaty nuk ka ndaluar së buzëqeshuri që atëherë.

Shikoni disa fotografi të tij.

Për më shumë shikoni profilin në Instagram.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations