Vasilina një vogëlushe e cila ka lindur pa krahë ka mësuar se si ta ushqej veten duke përdorur këmbët e saj. Shikojeni se si arrin ta bëj këtë me anë të kësaj videoje.

Nëna e Vasilinës, Elmira ka postuar video e saj në Facebook dhe është shikuar më shumë se 68 milion persona. Kjo video i ka prekur njerëzit pasi shihet se si arrin vogëlushja pa krahë ta ushqej veten duke përdorur këmbët.

Shikojeni videon e saj

YOUR REACTION?
Facebook Conversations