Plotësoni këtë kuiz dhe zbuloni se cfarë personi jeni.

Si e kaloni kohën e lirë?

Si e kaloni kohën e lirë?

Sa orë në ditë dëgjoni muzikë?

Sa orë në ditë dëgjoni muzikë?

Cfarë zhanre të filmave pëlqeni?

Cfarë zhanre të filmave pëlqeni?

Cfarë zhanre të librave lexoni?

Cfarë zhanre të librave lexoni?

Si e vlerësoni veten?

Si e vlerësoni veten?

KUIZ - Çfarë personi jeni?

 1. You got: Jeni të shoqërueshëm. Silleni mirë dhe i bëni të tjerët të ndihen mirë kur janë rreth teje,

  Shpërndajeni me familjen dhe miqtë tuaj.

 2. You got: Buzëqeshja jote i bën njerëzit për vete. Jeni shumë ambicioz dhe të kujdesshëm.

  Shpërndajeni me familjen dhe miqtë tuaj.

 3. You got: Gjithmonë e arrini atë që dëshironi. Të gjithë duan të shoqërohen me ju sepse jeni person pozitiv.

  Shpërndajeni me familjen dhe miqtë tuaj.

 4. You got: Juve ju karakterizon ndenja e humorit. Jeni shumë zemërgjerë dhe punëtor.

  Shpërndajeni me familjen dhe miqtë tuaj.

YOUR REACTION?
Facebook Conversations