menu
AWESOME! NICE LOVED LOL FUNNY FAIL! OMG! EW!

15 foto qesharake ku tregojnë se fëmijët mund të flejnë...

Shikoni këtë listë prej 15 fotove qesharake ku tregon se fëmijët mund të fl...

 • Fantastike.com

Disa fotografi se si nëna e vesh vajzën e saj gjatë koh...

Shikoni këtë listë të fotografive se si nëna e vesh vajzën e saj gjatë kohë...

 • Fantastike.com

Qeni Pit Bull nuk ndalon së buzëqeshuri pasi shpëtohet...

Ju që i mendoni qentë Pit Bull si të rrezikshëm atëherë lexoni historinë e...

 • Fantastike.com

15 fotografi që tregojnë se macet mund të flejnë kudo

Shikoni 15 fotografi të maceve që tregojnë se ato mund të flejnë kudo. Vend...

 • Fantastike.com

Mësuesja lejon nxënësit të vizatojnë në fustanin e saj...

Kjo mësuese e klasës së parë në ditën e fundit të shkollës ka lejuar nxënës...

 • Fantastike.com

Takoni macen-njeri e cila qëndron në vetëm dy këmbë

Ky është George, macja që qëndron në vetëm në dy këmbë.Kishte filluar që ku...

 • Fantastike.com

Kjo është Aurora, macja princeshë

Aurora, (emri nga Bukurosha e fjetur) është një mace e bukur dhe me gëzof q...

 • Fantastike.com

Testoni veten se a mund ta kuptoni këtë iluzion optik

Shikoni këtë video dhe testoni veten se a mund ta kuptoni se cfarë po ndodh...

 • Fantastike.com

15 foto që zbulojnë të vërtetën pas fotografisë

Përmes këtyre 15 fotove kuptoni se cfarë ndodh mbrapa kamerës kur bëhet një...

 • Fantastike.com

Punime të artit me anë të kripës së kuzhinës

Këto janë disa punime të artit nga Dino Tomic të bëra me një teknikë të re,...

 • Fantastike.com

Peisazhe mahnitëse nga Lucas Inacio

Për projektin e tij Horizontalism, Lucas Inacio ka fotografuar këto 8 peisa...

 • Fantastike.com

Macet binjake më të bukura në botë

Takoni macet binjake më të bukura në botë të cilat kanë sy 'heterochromatic...

 • Fantastike.com

Vajza nga Rusia që bën foto në vende shumë të rrezikshm...

Angela Nikolau është një vajzë nga Rusia e cila bën fotografi të rrezikshme...

 • Fantastike.com

Disa fotografi të bukura që shprehin dashurinë e vajzës...

Shikoni disa fotografi të bukura që shprehin dashurinë e vajzës ndaj kafshë...

 • Fantastike.com

Disa foto të bukura nga Islanda

Të gjitha këto fotografi janë bukuri natyrore të Islandës. Me të vërtetë fo...

 • Fantastike.com