menu
AWESOME! NICE LOVED LOL FUNNY FAIL! OMG! EW!

Mësuesja lejon nxënësit të vizatojnë në fustanin e saj...

Kjo mësuese e klasës së parë në ditën e fundit të shkollës ka lejuar nxënës...

 • Fantastike.com

Babai zë djalin e tij duke shikuar filma vizatimor në o...

Babi zgjohet në 3 të mëngjesit dhe sheh djalin e tij përpara televizionit d...

 • Fantastike.com

Nëse e gjeni macen në këtë fotografi mbrenda 10 sekonda...

Shikojeni këtë fotografi dhe nëse ju e gjeni macen mbrenda 10 sekondave atë...

 • Fantastike.com

15 foto të çifteve para dhe pas humbjes së peshës së ba...

Këto çifte janë thjeshtë fantastikë pasi kanë gjetur motivimin e duhur dhe...

 • Fantastike.com

15 foto që zbulojnë të vërtetën pas fotografisë

Përmes këtyre 15 fotove kuptoni se cfarë ndodh mbrapa kamerës kur bëhet një...

 • Fantastike.com

Prindërit i thonë djalit të tyre se lodra e tij nuk ka...

Një djalosh i vogël është dëshpëruar shumë kur ka humbur lodrën e tij të pr...

 • Fantastike.com

9 fotografi të ndërtesave të braktisura

Shikoni disa fotografi të bukura të disa ndërtesave të braktisuara, fotogra...

 • Fantastike.com

Autobusi në Kinë që ec mbi makinat në trafik bëhet real...

Në Maj ishte propozuar një prototip për një autobus i cili ec mbi makinat q...

 • Fantastike.com

Disa fotografi se si nëna e vesh vajzën e saj gjatë koh...

Shikoni këtë listë të fotografive se si nëna e vesh vajzën e saj gjatë kohë...

 • Fantastike.com

Babai dhe vajza me flokët e tyre bëhen të famshëm në in...

Këta janë babai dhe vajza që po marrin vëmendjen e internetit për shkak të...

 • Fantastike.com

Fotografi kalon 25 vite duke fotografuar bukurinë e bal...

Christopher Swann ka kaluar 25 vite duke fotografuar bukurinë e balenave.Sh...

 • Fantastike.com

10 fëmijët që do të kthjenë besimin tënd për njerëzimin

Përmes këtyre fotografive këta fëmijë do të kthejnë besimin tënd për njerëz...

 • Fantastike.com

10 foto të qenve para dhe pas dushit

Shikoni këto 10 foto qesharake të qenve para dhe pas dushit. Transformimi ë...

 • Fantastike.com

Disa fotografi qesharake të fëmijëve para dhe pas ditës...

Një listë e fotografive të fëmijëve para dhe pas ditës së tyre të parë të s...

 • Fantastike.com

15 fotografi që tregojnë se macet mund të flejnë kudo

Shikoni 15 fotografi të maceve që tregojnë se ato mund të flejnë kudo. Vend...

 • Fantastike.com